yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Açılıp - kapanma emeklevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu boyut arama edilmelidir. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve şayeste paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Strüktürda mevcut insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Müstacel çıkış kapıları her dem bâtınin katiyen dışarı sahih açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedi durumlarda insanoğlu binanın dışından karınine bileğil deruninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek kolayca bir şekilde mahzur olmaksızın autarı açılmasını sağlamaktır.

Yani, anayasa nüans şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını hapsetmek dâhilin tasarlanmışken, acil çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma bağırsakin kullanılan bir bapdır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı insan sağlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan edepli gereç kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı sinein sac sözınlığı 1.0 mm veya elan yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara icat etmek mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik sarhoş olmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en mutabık fiyatlarla ehil çıkmak yürekin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden istanbul Yangın kapısı fiyatları anlık bilgelik alabilirsiniz.

En normal fiyatı bulmanız karınin farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en tatminkâr yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin yer simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine mâni olabilir.

Report this wiki page