Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Bununla bile adidaki kriterlere mevla olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın yerı silsile yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının arama şeşna düzenınması kolaylaşır ve elan zait dokunca vermesi önlenir.

Ivedili çıkış kapıları kuruluşsı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların temellıca özellikleri dundaki gibidir:

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, hariçarı tamam açılacak şekilde kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanoğlu panik olabilir ve bulundukları meydanı terk etmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma mevla Yangın Merdiveni Kapısı olan baplar yardımıyla insanoğluın ürkü durumu azalır ve emin çıkış katkısızlanır.

Kızılüminyum kapılar, ilenmeşap baplar ve çelik baplar imalatında maksut niteliklere gereğince farklı özellikte kapılar da binaların mimari binasına veya kapıların kullanılacağı sektöre bakarak başka olabilmektedir.

Yangın merdiveni müstacel çıkış bapsı bedelı konusunda hem istenen ölçüler hem maksut kapı adedi sayısı hem bile eklenmiş aksesuarlar belirlenmesinde faal rol oynar. Yüce miktardaki alımlarda yükselmek teklifi farklı olmaktadır. Yine aynı şekilde bapnın mimarilacağı malzemeye için bile fiyatlandırmada farklılıklar gözlenmektedir.

Ortam kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahsiyet adetsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına yalnızca çıkış kifayetli onaylama edilir.

Bu baplar, yangın merdiveni açıkluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın emin bir şekilde dışarı çıkmasını esenlar.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni tasar bağırsakin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı koca dayanıklılık gösteren malzemelerden binalmış olmalıdır. çoğunlukla yangına dayanıklı çelik yahut ahşap malzemeler yeğleme

Report this wiki page